Musiikki

Helsinkiläisen pilvet pilvet -yhtyeen debyyttisinglekappale unta julkaistaan syyskuussa

Helskiläinen pop-yhtye pilvet pilvet julkaisee debyyttisingle unta syyskuun alussa.Helsinkiläinen pop-yhtye pilvet pilvet on Johanna Kustannuksen tuorein kiinnitys. Yhtyeen energinen debyyttisingle unta julkaistaan perjantaina 8. syyskuuta.

– Odotamme tulevaa syksyä innolla ja lämmöllä, ja toivomme, että musiikkimme toisi ihmisille iloa alkavaan syksyyn. Tuntuu hienolta, että ensimmäinen julkaisumme on juuri unta. Kappale käsittelee nostalgian ja kesäisen kaipuun lisäksi tunnetta siitä, että jokin asia on vain liian hyvää ja uskomatona ollakseen totta. Tunne, johon meidän on tällä hetkellä hyvin helppo samaistua. Ollaan todella ylpeitä ja iloisia siitä, missä pisteessä nyt neljä vuotta bändin perustamisen jälkeen ollaan – sekä jännittyneitä että innoissamme tulevasta!, yhtyeen jäsenet kommentoivat innoissaan ja ylpeitä tulevasta julkaisustaan.

Hurmaavan pilvet pilvet -yhtyeen muodostavat Kosti Koskinen (laulu), Touko Koivusaari (laulu, kitara), Onni Lehtinen (laulu, basso), Milan Marttiini (laulu, koskettimet) ja Kalle Karimo (laulu, rummut). Bändi sai alkunsa Kostin, Toukon ja Onnin päätyessä samalle luokalle yläasteella. Kolmikkoa yhdisti rakkaus yhtyeitä kuten U2, Coldplay ja The 1975 kohtaan ja kesällä 2019 he perustivat bändin. Lukiossa mukaan tuli Milan ja lopulliseen muotoonsa kokoonpano vakiintui viime vuonna, kun nykyinen rumpali Kalle astui mukaan kuvioihin. Sävellykset ja sanoitukset ovat solisti Kosti Koskisen käsialaa, mutta eloon kappaleet heräävät yhdessä soittaessa.

pilvet pilvet – tulevat keikat

SU 27.08. Kottbystock, Meurmanin puisto, Käpylä
LA 10.11. Semifinal, Helsinki

Ivan Rauramo