Musiikki

Evelina julkaisee elokuun lopussa neljännen albuminsa – lähtee mittavalle kiertueelle

Evelina julkaisee 25. elokuuta ennakkoon kultaa striimanneen neljännen albuminsa Pehmee ja lähtee loppuvuodeksi kiertueelle..Suomen menestyneimpiin naisartisteihin lukeutuva Evelina julkaisee elokuun 25. päivänä odotetun neljännen albuminsa Pehmee. Jo ennakkoon kultarajan ylittänyt kokonaisuus on Evelinan itse kirjoittama ja säveltämä, ja sen tuotannosta vastaa Suomen kysytyimpiin tuottajiin lukeutuva duo Los Rollos sekä Evelinan kanssa pitkään yhteistyötä tehnyt Tido. Julkaisun myötä artisti päättää yli vuoden kestäneen keikkataukonsa ja palaa odotetusti keikkalavoille. Loppuvuoden kattava, 17 eri kaupunkiin ulottuva ja kaikkiaan 22 keikkaa sisältävä kiertue kulkee nimellä Pehmee tour.

– Mun elämässä on tapahtunut edellisen ja tämän albumin välissä tosi isoja asioita ja oivalluksia. Ne on ennen kaikkea opettaneet olemaan entistä haavoittuvaisempi, mikä on tuonut uudenlaista pehmeyttä suhteessa kaikkeen mun ympärillä. Oon oppinut olemaan hellempi siinä, miten katson itseäni ja muita sekä tiedostan paremmin, mitä ansaitsen. Luotan enemmän ja stressaan vähemmän. Tää opittu haavoittuvaisuus ja pehmeys kuuluu jokaisessa albumin kappaleessa, vaikka niiden sävyt saattaa olla keskenään yllättävänkin erilaisia, Evelina avaa albumin teemoja.

Koko kevään radiomenestyksestä nauttineen Evelinan viimeisin singlejulkaisu – suoraan Suomen Spotify-listan kärkikymmenikköön noussut Onnellinen ft. Nelli Matula – on uudelleenversiointi Olavi Uusivirran klassikkohitistä On niin helppoo olla onnellinen. Pehmeä ja lämmin versio tehtiin Uusivirran pyynnöstä hänen 20-vuotisen juhlavuotensa kunniaksi. Onnellisen lisäksi Evelinan tulevalta neljänneltä albumilta on etukäteen saatu radiolistan kärkeen noussut ja platinaa striimannut Sydän sulaa, radioiden 15 soitetuimman kappaleen joukkoon nousseet singlet Me ei kuuluta toisillemme feat. ANI ja Kyynelii sekä raikas ja tyylikäs Ikinä koskaan.

Evelina – Pehmee tour

PE 22.09. Osmo’s Cosmos Bar, Imatra
LA 23.09. Finlandia-klubi, Lahti
PE 29.09. Baltic Princess, Turku
LA 30.09. Klubi, Tampere
PE 06.10. Lutakko, Jyväskylä
LA 07.10. Vammalan Seurahuone, Sastamala
PE 13.10. Umpitunneli, Tornio
LA 14.10. 45 Special, Oulu
KE 18.10. Silja Serenade, Helsinki
PE 20.10. Viking Grace, Turku
LA 21.10. Tavastia, Helsinki
PE 27.10. Sawohouse, Kuopio
LA 28.10. Bailupaatti, Turku
PE 03.11. Himos Areena, Jämsä
LA 04.11. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
PE 17.11. Teatro, Turku
LA 18.11. Pub Pikkupässi, Karkkila
PE 24.11. Mulligan’s, Kouvola
PE 01.12. Ä-klubi, Ähtäri
LA 02.12. TBA
PE 08.12. Corner Inn, Kemi
LA 09.12. Merisärkkä, Kalajoki

Jokkeri