Viihde

MC Helper beKINGs -elokuva kaahaa leffateattereihin 22.4.2022

Kotimainen toimintakomedia MC Helper beKINGs saa ensi-iltansa leffateattereissa kautta maan 22. huhtikuuta.Kotimainen toimintakomedia MC Helper beKINGs saa ensi-iltansa leffateattereissa kautta maan 22. huhtikuuta. Elokuva kertoo, kuinka MC Helper -mopokerhon stoori alkoi.

MC Helper beKINGs -elokuvan tiedotteessa luvattiin:

”Luvassa on räjähdysherkkä soppa, joka tarjoillaan rusentuneiden mäntien, mustaksi hakattujen ruumiinosien, revittyjen hampaiden sekä sydänsurujen kera”


MC Helperin on luonut punkaharjulainen stunt-sketsiryhmä Biisonimafia, ja sen matkaa teatterileffaksi on seurattu Ylen Punkaharjun pojat -sarjassa. Punkaharjun pojat on tämän kevään Kultaisen Venlan Vuoden ohjelma -palkinnon yleisöäänestyksen finalisti.

Kaksi ensimmäistä MC Helper -lyhytelokuvaa julkaistiin vuosina 2015 ja 2016 YouTubessa, jossa ne ovat keränneet miljoonia näyttökertoja. Kolmas, pitkä elokuva MC Helper 3, julkaistiin Elisa Viihde -palvelussa, jossa se oli yksi vuoden 2018 katsotuimmista elokuvista.

Nyt “Suomi-Tuben oma Sons of Anarchy”, nähdään ensimmäistä kertaa pitkänä valkokangaselokuvana. MC Helper beKINGs -elokuvan pääosissa ovat Kaitsu Rinkinen, Janne Kaperi, Tuomas Rinkinen, Joel Hirvonen, Celin El Azizi ja Sami Kemell. Sivurooleissa näyttelevät myös Tommi Korpela, Jenni Kokander, Tatu Sinisalo ja Ilona Chevakova.

Leffan upeista mopotempuista vastaavat maan kovimmat stunt-kuskit.

MC Helper beKINGs -leffassa Räkä (Rinkinen) kuskaa leipätyökseen pitsoja ja vapaalla aika kuluu mopomiiteissä. Räkä ja Liima (Kaperi) löytävät miitissä yhteisen taajuuden ja heidän silmissään alkaa siintää ykkössija Harjuajoissa. Mopokerho MC Helper on syntynyt.

Alla on julkaistu traileri:

Raimo Jalo