Viihde

Mafiaveljet-tähti Ray Liottan kuolinsyy selvisi

Tutkimusten mukaan Mafiaveljet-tähden Ray Liottan kuolema oli luonnollinen ja kivuton.Yhdysvaltalaisnäyttelijä Ray Liotta menehtyi yllättäen noin vuosi sitten nukkuessaan Dominikaanisessa tasavallassa, missä hän oli kuvaamassa Dangerous Waters -elokuvaa. Hän oli kuollessaan vain 67-vuotias ja nyt on kuolinsyy selvinnyt.

TMZ-sivuston saamien tietojen mukaan Liottan kuolemaan johti sydän- ja hengityselinten toimintavajaus. Dominikaanisen tasavallassa tehdyt tutkimukset osoittavat, että Liotta kärsi äkillisestä hengitysvaikeusoireyhtymästä, keuhkopöhöstä ja äkillisestä sydämen vajaatoiminnasta.

Lisäksi näyttelijällä epäillään olleen valtimotauti, eli verisuonten kovettumia, jotka usein johtavat diabetekseen ja muihin terveydellisiin ongelmiin. Kuolintapa on kategorisoitu luonnolliseksi ja sen uskotaan olleen kivuton.

Liotta tunnetaan parhaiten Henry Hillin roolista Mafiaveljet -rikoselokuvassa. Hänet muistetaan myös elokuvista Vaarallinen tyttöystävä (1986), Unelmien kenttä (1989) ja Operaatio Dumbo (1995).

Liotta oli kuollessaan kihloissa Jacy Nittolon kanssa. Häntä jäi kaipaamaan vuonna 1998 syntynyt tytär.

Raimo Jalo