Viihde

Lionel Messi -animaatiosarja työn alla Sony Music Entertainmentin kanssa

Jalkapallotähti Lionel Messi on saamassa oman animaatiosarjan lapsiperheille, kertoo Deadline.Argentiinalainen jalkapallotähti Lionel Messi on tehnyt yhteistyötä Sony Music Entertainment -levy-yhtiön kanssa kehittääkseen uuden animaatiosarjan voitettuaan Qatarin maailmanmestaruuden. Asiasta kertoo Deadline verkkosivuillaan.

Animaatiosarja kuvaa Messiä lapsena, joka nousee vaikeuksien kautta voittoon. Sarja suunnattu lapsille ja nuorille. Toistaiseksi ei ole vielä tiedossa, mikä suoratoistopalvelu tai tv-kanava tulee sarjaa esittämään.

Aiemmin Sony Music Entertainment on tuottanut musiikkijulkaisujen lisäksi podcasteja ja musiikkiaiheisia dokumentteja. Kyseessä onkin levy-yhtiölle täysin uusi aluevaltaus.

– Olen lapsesta asti rakastanut animaatiosarjoja, ja lapseni ovat animaatiohahmojen suuria faneja. Se, että voin osallistua animaatioprojektiin, tekee minut onnelliseksi, koska se toteuttaa yhden unelmistani. Haluan kiittää Sony Musicia siitä, että se lähti mukaan tähän projektiin, ja toivomme, että kaikki pitävät lopputuloksesta, erityisesti lapset, Lionel Messi kommentoi.

– Sony Musicille on etuoikeus tehdä yhteistyötä Lionel Messin kanssa tässä projektissa, jossa esitellään urheilun voimaa ja oppeja yhteistyössä kaikkien aikojen parhaan jalkapalloilijan ja yhden historian suurimmista urheilijoista kanssa, toteaa Sony Music Entertainmentin Fernando Cabral.

Jokkeri