WordPressin tietokantavirhe: [Disk full (/tmp/#sql-temptable-1bd6b5-29d2c2-28a7c.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

Tutkimus paljastaa 15 ystävällisintä koirarotua – Japyh.com – Turistaan ku keritään

WordPressin tietokantavirhe: [Disk full (/tmp/#sql-temptable-1bd6b5-29d2c2-28a7e.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_postmeta`

WordPressin tietokantavirhe: [Disk full (/tmp/#sql-temptable-1bd6b5-29d2c2-28a7f.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT wp_posts.* FROM wp_posts LEFT JOIN wp_term_relationships ON (wp_posts.ID = wp_term_relationships.object_id) WHERE 1=1 AND ( wp_term_relationships.term_taxonomy_id IN (2) ) AND wp_posts.post_type = 'nav_menu_item' AND ((wp_posts.post_status = 'publish')) GROUP BY wp_posts.ID ORDER BY wp_posts.menu_order ASCWordPressin tietokantavirhe: [Disk full (/tmp/#sql-temptable-1bd6b5-29d2c2-28a81.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT wp_posts.* FROM wp_posts LEFT JOIN wp_term_relationships ON (wp_posts.ID = wp_term_relationships.object_id) WHERE 1=1 AND ( wp_term_relationships.term_taxonomy_id IN (3) ) AND wp_posts.post_type = 'nav_menu_item' AND ((wp_posts.post_status = 'publish')) GROUP BY wp_posts.ID ORDER BY wp_posts.menu_order ASC


Lemmikit

Tutkimus paljastaa 15 ystävällisintä koirarotua

Koirat ovat jo nyt ihmisen parhaita ystäviä, mutta jotkut rodut taipuvat olemaan ystävällisempiä kuin toiset.Helsingin yliopiston tutkijat tutkivat yli 11 000 koiraa ja julkaisivat artikkelin iScience-lehdessä, joka käsittelee rodun ja persoonallisuuden välistä suhdetta, mukaan lukien ihmisten sosiaalisuus.

Tässä ovat 15 ystävällisintä koirarotua ihmisiä kohtaan:

 1. Bullterrierit – Tunnettuja munanmuotoisista päistään ja pääasiassa valkoisesta turkistaan, bullterrierit ovat ystävyyden ikoneita.
 2. Teacup-koirat – Erittäin pieniä rotuja, kuten maltese, chihuahua, pomeranian, yorkshirenterrieri ja shih tzu.
 3. Golden retrieverit – Synonyymi sympatialle, golden retrieverit ovat kärsivällisiä, uskollisia ja halukkaita miellyttämään.
 4. Jackrussellinterrierit – Tunnettuja vokalisoinnistaan ja leikkisästä temperamentistaan, aktiivisia ja omistautuneita.
 5. Mäyräkoirat – Leikkisästi “nakit”, itsenäisiä, rohkeita ja omistautuneita omistajilleen.
 6. Lyhytkuonoiset koirat – Sisältäen rotuja kuten bostoninterrieri, bulldoggi ja mopsi, ne ovat älykkäitä, rakastavia ja alttiita terveysongelmille.
 7. Whippetit – Kunnioittavat eivätkä taipuvaisia liialliseen haukkumiseen, energisiä ja lempeitä, erinomaisia perheille, joissa on lapsia.
 8. Kiinanharjakoirat – Pieniä ja usein karvattomia, leikkisiä, valppaita ja voivat kehittää eroahdistusta.
 9. Pohjoiset spitzit – Sisältäen rotuja kuten islanninpaimenkoira, norjanbuhund ja muita, ne on jalostettu olemaan kumppaneita skandinaavisille talville.
 10. Amerikkalaiset cockerspanielit – Pitkällä turkilla ja lempeällä käytöksellä he ovat erinomaisia perhekoiria, alun perin jalostettuina urheilukoiriksi.
 11. Parson-tyypin terrierit – Sisältäen brasilialaiset terrierit ja parson russell terrierit, ne ovat energisiä ja helliä.
 12. Schapendoesit – Alun perin Alankomaista peräisin olevia pitkiä koiria, paimenkoirien alkuperä, energisiä ja omistautuneita perheelleen.
 13. Australianpaimenet – Nimestään huolimatta niillä on eurooppalaiset ja kalifornialaiset juuret, ovat uskollisia ja erinomaisia lasten kanssa.
 14. Irlanninsetterit – Tunnetut eloisasta punaisesta turkistaan, ovat helliä ja reagoivat hyvin koulutukseen.
 15. Vesikoira – Kaikenkokoisia, tunnetaan seurallisuudestaan, älykkyydestään ja hypoallergeenisuudestaan, mutta vaativat säännöllistä turkinhoitoa.

Felix Natalis