Viihde

Legendaarinen Bumtsibum palaa televisioon 27. elokuuta

Legendaarinen viihdeohjelma Bumtsibum laulattaa katsojia taas elokuusta lähtien.

Kuvassa vasemmalta Lenni-Kalle Taipale, Jaana Pelkonen ja Leri Leskinen. Kuva: Ruutu

Suomen nostalgisin musiikkiohjelma BumtsiBum aloittaa Nelosen syksyn näyttävän musiikkiviihteen perjantaina 27.8. klo 20:00 Nelosella ja Ruudussa.

BumtsiBum laulattaa jälleen kotiyleisöjä, kun jokaisessa jaksossa nähdään neljä artistivierasta, jotka kahtena joukkueena koittavat löytää kapteeniensa johdolla sana- ja musiikkivihjeiden takaa paljastuvat oikeat kappaleet. Ohjelman juontaa säteilevä Jaana Pelkonen.

BumtsiBumin uusina joukkuekapteeneina nähdään rautainen kaksikko: Leri Leskinen ja Lenni-Kalle Taipale. Starttijaksossa pianistien rinnalle istahtavat Laura Voutilainen, Leo, Irina ja Robin Packalen.

Luvassa on laaja skaala upeita esityksiä, sillä arvuuttelun lomassa vieraat pääsevät esittämään myös muita vihjeistä mieleen nousevia lauluja. Biisejä arvuutellaan tuttuun tapaan sanoista, kuvavihjeistä ja bändin soittamista musiikkiarvoituksista.


Ohjelman esityksiä säestää Vain elämää -ohjelmastakin tuttu housebändi johtajanaan rumpali Risto Niinikoski.

BumtsiBumia nähdään Nelosella ja Ruudussa tänä syksynä erikoismittainen neljän jakson kausi. Aiemmin mainittujen lisäksi kaudella ovat mukana kilpailemassa Reino Nordin, Arja Koriseva, Maija Vilkkumaa, Ressu Redford, Tommi Läntinen, Hanna Pakarinen, Suvi Teräsniska, Arttu Wiskari, Tuure Kilpeläinen, Erika Vikman, Jukka Poika ja Ellinoora.

AnaGonda