Viihde

Krapin Puutarhajuhlien ohjelmisto täydentyy

Krapin Puutarhajuhlat järjestetään Tuusulajärven maisemissa 19.-20. elokuuta 2022.Tämän vuoden Krapin Puutarhajuhlien ohjelmistosta on rakentumassa monipuolinen kokonaisuus. Juhlan pääesiintyjien lisäksi alueen pienillä estradeilla esitellään lyriikkanikkareita ja lauluntekijöitä. Estradiohjelman lisäksi alueella on monenlaista muuta oheisohjelmaa.

Krapin alueen idyllinen pihapiiri on kuin tehty elokuista puutarhajuhlaa varten. Juhlaillat huipentuvat maamme suosituimpiin artisteihin lukeutuvien konsertteihin. Pääestradilla nähdään perjantaina 19.8. Maustetytöt, Reino Nordin ja Kaija Koo sekä lauantaina 20.8. Olli Halonen, Sir Elwoodin hiljaiset värit, J. Karjalainen ja Erin.

Estradiohjelmistoa on täydennetty mm. Matti Johannes Koivun, Kauko Röyhkän ja Pauliina Kokkosen esiintymisillä. Monet festivaalin pienten estradien esiintyjistä ovat Tuusulanjärven alueelta tai heillä on juuret vahvasti seudulla. Musiikin rinnalla nähdään myös muita taiteenlajeja, kuten sirkusta ja kuvataiteita. Estradiohjelman lisäksi alueella on monenlaista oheisohjelmaa mm. kukkapaja, viini- ja olutmaistelua, väli-disco ja festivaali-tuunaamo, jossa voi saada vaikka pikakampauksen tai juhlaglitterin. Puutarhajuhlat juontaa freelancer-toimittaja Katja Ståhl.

– Toivomme, että puutarhajuhlat tarjoavat paitsi vahvan musiikkielämyksen valtakunnallisten huippuartisten parissa idyllisissä puitteissa, myös yllätyksiä ja uusia musiikki-ihastuksia lähialueelta. Haluamme rakentaa puutarhajuhlasta juhlan, jossa voi tutustua myös Tuusulanjärven alueen upeaan musiikki- ja taidetarjontaan, sanovat tiedotteessa Krapin Pajan emäntä ja isäntä Anu ja Altti Uhlenius.

Krapin Puutarhajuhlat 2022

PE 19. elokuuta
klo 19:00 Maustetytöt
klo 21:00 Reijo Nordin
klo 23:00 Kaija Koo

LA 20. elokuuta
klo 17:30 Olli Halonen
klo 19:00 Sir Elwoodin Hiljaiset värit
klo 21:00 J. Karjalainen
klo 23:00 Erin

Ravintola Mankelin lava

PE 19. elokuuta
klo 20:00 Matti Johanne Koivu
klo 22:00 Bilebändi Baloo

LA 20. elokuuta
klo 15:30 Juippi & Juippi, Mikko Perkoila ja Jukka Haikonen
klo 16:45 Saara ja Aku ja Vesa
klo 18:15 Matti Johannes Koivu
klo 20:00 Kauko Röyhkä

Krapin paja

PE 19. elokuuta
Krapin Pajassa tanssitaan! Pajan alakerrassa on festivaaleilla pystypöytiä sekä tanssitilaa.

Korkkarit kattoon- Väli-discot
Perjantai-illan Pajassa soi vetävimmät tanssibiisit, kun DJ Pirkko pistelee parastaan. Pajassa on myös festivaalin korkkarilainaamo, josta voit lainata korkokengät discoon.
Disco soi
klo 20-21.00
klo 22-23.00
klo 00-01.30
Paja on avoinna 01.30 saakka

LA 20. elokuuta
Käy nauttimassa Pajassa sirkusesitys
Pajassa nähdään huimia ilma-akrobatianumeroita
Ennen illan huipentumista pääestradilla laitetaan yhdessä tanssien Paja Boogien tahtiin!
Klo 20 & 22.00
Tanssinopettaja tutustuttaa rivitanssin saloihin ja tanssitaan yhdessä
Klo 00-01.30
Pajan Disco, DJ Alfonso X

Kesäteatteri

Kesäteatteri rajaa festivaalialueen vasenta laitaa. Kesäteatterin katsomo on katettu ja katsomossa on penkit yleisölle. Kesäteatterissa kuullaan mielenkiintoisia haastatteluja ja keskusteluja.

Omenapuutarha

Tämä estradi sijaitsee nimensä mukaisesti Krapin idyllisessä Omenatarhassa festivaalialueen eteläosassa. Omenatarhaa ei ole katettu. Omenatarhassa on istuimia. Aino Sibelius esitys omenatarhassa molempina päivinä klo 17:00

Liput:

Yhden päivän lippu alk. 49,00€
Illallispaketit alk. 84,00€

Katso tarkempi ohjelmisto täältä.

Puutarhajuhlat järjestävät Krapin Paja, Krapi ja Warner Music Live, yhteistyössä Radio Novan kanssa.

Raimo Jalo