Viihde

ILOSAARIROCK 2022: Artistikattaus täydentyi yli 20 nimellä!

Kädet ilmaan, nyt saapi huutaa – Ilosaarirockin vuoden 2022 festariohjelma on valmis!Tuoreiden kiinnitysten joukosta löytyy muun muassa black metallista kokeelliseen elektroniseen musiikkiin matkannut norjalaiskulttibändi Ulver, Suomen arvostetuimpiin laulaja-lauluntekijöihin kuuluva J. Karjalainen, odotetun paluun studioon ja keikkalavoille tehnyt Haloo Helsinki! sekä rakastettu taiteen monilahjakkuus Vesala.

Ilosaarirockin lavoille tepastelevat myös kotimaiset popnimet ABREU, Chisu, Evelina ja KUUMAA, hip hopin ja räpin eri laitoja koluavat Ege Zulu, Etta, Lauri Haav ja MELO, lahjakkaat laulaja-lauluntekijät Arppa, costee, Knipi ja Vesta sekä kitararockin ilosanomaa julistavat Happoradio, Lasten Hautausmaa, Luukas Oja, Sami Yaffa ja Ursus Factory.

– Ulkomaan kollegat joskus kyselee, että minkäs genren festari se Ilosaarirock on. Me vastataan, että ollaan tiukasti rajoitettu ohjelma vain hyvään musiikkiin! Ilosaarirockiin mahtuu kaikensorttista Antti Tuiskusta Ulveriin. Pääasia on, että itellä ja yleisöllä jalka vipajaa ja ihokarvat kohoilee, myhäilee Ilosaarirockin promoottoriPanu Hattunen.

Lippujen hinnat:
Kolmen päivänlippu 159 €
Kahden päivänlippu 129 €
Yhden päivänlippu 89 €

VIP 3 PVÄÄ 289 €
VIP & DINNER 3 PVÄÄ 394 €

Ilosaarirock järjestetään 15.-17. heinäkuuta 2022.

AnaGonda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *