Viihde

Hammaslääkäri varoittaa: Älä tee näitä viittä asiaa ennen vastaanottoa

Brittiläinen pääoikomislääkäri Khaled Kasem on nimennyt seitsemän asiaa, joita sinun tulee välttää ennen hammaslääkärikäynnille menoa.Brittiläinen pääoikomislääkäri Khaled Kasem kertoo Bristol Postin artikkelissä, että pitäisi välttää juuri ennen vastaanotolle tuloa.

Pääoikomislääkäri Kasem huomauttaa, että jokaisen pitäisi käydä kuuden kuukauden välein hammaslääkärissä. Vaikka se ei ole ehkä sinulle suosikkitoimintaasi, tuolloin varmistettaisiin suusi terveys.

Hän on luetellut yleisimmät virheet, joita ihmiset tekevät ennen tarkastusta ja miksi niitä tulisi välttää.

Vältä näitä viittä asiaa:

• Kuumat juomat: Kuumat juomat, kuten tee ja kahvi, voivat aiheuttaa hampaiden herkkyyttä ja värjäytymistä. Näiden juomien välttäminen ennen hammaslääkärikäyntiä auttaa varmistamaan tarkan tarkastuksen.

• Alkoholi: Alkoholin nauttiminen ennen hammaslääkärikäyntiä voi aiheuttaa suun kuivumista, mikä voi sekoittaa diagnoosia ja tehdä käynnistä haastavamman.

• Kovat ruoat: Kovat ruoat, kuten karamelli ja pähkinät, voivat jättää jäämiä ja haitata hammaslääkärin tarkastusta.

• Tupakointi ja vapetus: Tupakointi ja vapetus voivat aiheuttaa hampaiden värjäytymistä ja muita suun terveyteen liittyviä ongelmia. Vapetus voi myös vaikuttaa makuaistiin ja aiheuttaa suun kuivumista.

• Kosmetiikka: Tietyt meikit voivat sotkeentua hammaslääkärin käyttämiin työkaluihin ja vesiroiskeisiin, joten on suositeltavaa välttää niiden käyttöä ennen käyntiä.

Näiden juomien ja tapojen välttäminen auttaa varmistamaan, että hammaslääkärikäyntisi sujuu mahdollisimman hyvin ja että suusi terveys pysyy hyvänä.

Ivan Rauramo