Pelinurkka

Videopelit hallitsevat tänä jouluna

Videopelit ovat jälleen monen joululahjalistan kärjessä. Uusien pelikonsolien pelit käyvät hyvin kaupaksi.
figma-xmas
– Vuorovaikutteisen viihteen suosio on valtavassa kasvussa. Tämän myötä on ollut haastavaa vastata kuluttajien kysyntään pelien ja pelikonsolien saralla, kommentoi ANGI Nordicin puheenjohtaja John Eidelmann.

– Uuden sukupolven pelikonsolien myötä koko peliala on voimistunut ja alati kasvava kiinnostus pelejä kohtaan näkyy myönteisesti myös myynnin kasvussa, jatkaa Eidelmann.

Kaikkiaan fyysisten PlayStation 4- ja Xbox One -pelien myynti on kasvanut peräti 99 prosenttia kuluvan vuoden aikana viime vuoteen verrattuna.

– Olohuoneissa on yhä useampia pelikonsoleita ja etenkin jouluksi ilmestyy entistä enemmän uusia pelejä, lisää John Eidelmann.

Videopelejä löytyy kaikenikäisille pelaajille. Nimikkeet kuten Call of Duty, Star Wars, FIFA, LEGO, Just Dance, Disney Infinity ja Skylanders ovat oiva osoitus siitä, että pelejä löytyy jokaiseen pelimakuun.

Kymmenen marraskuun suosituinta peliä Suomessa olivat:
1. FALLOUT 4
2. CALL OF DUTY: BLACK OPS III
3. STAR WARS: BATTLEFRONT
4. FIFA 16
5. NHL 16
6. MINECRAFT
7. NEED FOR SPEED
8. WRC: FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP 5
9. ASSASSIN’S CREED SYNDICATE
10. MINECRAFT STORY MODE

Lisätietoja internetissä:

Figma
Figma Suomi – Facebook
Figma Suomi – Twitter

FIGMA edustaa ANGIa Suomessa. Se julkaisee Suomen virallista listaa, joka on GfK:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Lista ilmestyy viikoittain. Listat kootaan satojen pelikauppojen lähettämien myyntiraporttien pohjalta. Mukana ovat seuraavat pelikaupat: Anttila, CDON, Discshop, Expert, Gamestop, K-Citymarket, Kärkkäinen, Musta Pörssi, Viihdepysäkki, Prisma, Stockmann, Tekniset, Verkkokauppa.com ja Veljekset Keskinen.

AnaGonda