Urheilu

Victor Westermarck jatkaa Espoo Bluesissa 1+1-vuotisella sopimuksella

Espoo Blues on solminut puolustaja Victor Westermarckin kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen, joista jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

victor-westermarck_blues

Victor Westermarck jatkaa Espoo Bluesissa 1+1-vuotisella sopimuksella. (Kuva: Blues.fi)

Tällä kaudella Liiga-debyyttinsä tehnyt Victor Westermarck on ollut yksi espoolaisten valopilkuista kuluvalla kaudella.

– Westermarck on Bluesin yksi liigakauden 2014-15 positiivisimpia pelaajia. Hänellä on loistavat mahdollisuudet kehittyä monella osa-alueella ja siksi odotamme hänestä Bluesin tulevaisuuden luottomiestä, kommentoi Espoo Bluesin GM Peter Ahola.

Helmikuussa 21 vuotta täyttävä Westermarck oli edellisellä kaudella voittamassa A-junioreiden mestaruutta. Pudotuspeleissä Westermarck teki 11 ottelussa 8 tehopistettä ollen Bluesin A-junioreiden toiseksi tehokkain puolustaja pudotuspeleissä.

Viime kautta ja pikaista Tampereen visiittiä lukuun ottamatta Westermarck on kiekkoillut koko uransa Espoossa. Jäähongan kasvatti on tällä kaudella pelannut 22 Liiga-ottelun lisäksi kahdeksan ottelua Mestiksessä. Uransa ensimmäisen Liiga-maalin isokokoinen puolustaja teki debyyttikautensa 13. Liiga-ottelussa Sport – Blues 20. marraskuuta 2014. Toistaiseksi kuluvalla kaudella Westermarck on kerännyt 22 ottelussa yhden osuman lisäksi seitsemän syöttöpistettä.

– Meillä on täällä hyvä joukkue kasassa ja kopissa hyviä jätkiä. Olen viihtynyt hyvin ja pelikin on kulkenut. Neuvottelut etenivät nopeasti ja jatkosopimuksen allekirjoittaminen oli helppo päätös, Westermarck kommentoi tuoretta jatkosopimustaan.

Espoon Blues Tiedote
Kuva: Blues.fi

AnaGonda