Musiikki

Vesku Jokinen julkaisee 6. kesäkuuta uuden sooloalbumin nimeltään Lomalla!

Vesku Jokinen julkaisee 6.kesäkuuta uuden sooloalbumin nimeltään Lomalla, joka on tehty kokoonpanolla Vesku Jokinen & Sundin pojat. Ryhmässä ovat mukana Elonkerjuu yhtyeen basisti Antero Naali ja rumpali Lenni Paarma, sekä kitaristina Jocke Kulju. Levyllä on kesäaiheisia klassisia suomihittejä rannoille, mökeille ja grillijuhliin.
vsjp_frame610Mukana ovat muun muassa kappaleet Las Palmas, Sata kesää tuhat yötä, Kalajoen hiekat, Käyn ahon laitaa ja Kesäkatu.

Albumilta lohkaistaan julkaisun alla single Kesän lapsi perjantaina 30.toukokuuta!

– Päätettiin tehdä oikein viimeisen päälle riemukesälevy. Albumilla on biisejä, joita kuuli paljon lapsena ja nuorena radiosta.
Niistä tulee useat uintireissut ja kesäpuuhastelut mieleen. Valittiin muutama tuttu ralli ja sitten hieman harvinaisempaa kesä- ja ylipäänsä lomakamaa. Tehtiin niistä Sundin pojat versiot kunnon paalutuksella, kuitenkin alkuperäisiä kunnioittaen. Sundin poikien, eli Lennin, Anteron ja Juken kanssa ollaan oltu kavereita jo 80-luvun alusta asti. Kaikilla oli omat bändinsä, ja kaikki kiersivät nuorena samoja paikkoja.
Myöhemmin treenattiin omien kokoonpanojen kanssa Vaasan rock-Werstaalla. Yhteistä on myös se, että kaikki ovat asuneet jossain vaiheessa Palosaaren Sundissa, Vaasassa varttuneet lapsuudenystävät ovat siis laittaneet rytmiryhmän pystyyn. Tällä porukalla on aina hienoa soittaa yhdessä, kun aika Klamydian ja Elonkerjuun parissa antaa myöten, Vesku Jokinen kertoo.

Vesku Jokinen ja Sundin pojat – Lomalla

Kesän ainoat festarikeikat:
13.6 Waasa Pop Festival, Vaasa
10.7 Torin rytmit, Hyvinkää

Tiedote Vesku Jokinen -sivuilta

AnaGonda