Pelinurkka

Vauhdikkaan kaunis esittelyvideo Assetto Corsa -ajosimulaatiosta

Assetto Corsa -ajosimulaation uunituore esittelyvideo käy läpi pelikonsoliversion ominaisuuksia.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
Assetto Corsa -ajosimulaation uudella esittelyvideolla esitetään pelin huumaavan kaunista grafikkaa kaikkine yksityiskohtineen. Pelissä on realistinen fysiikanmallinnus, valmistajan ilmoittamat autotiedot ja telemetriatulokset, yli sata erilaista autoa, 24 erilaista ratavaihtoehtoa, jopa 16 pelaajan moninpeli, runsaasti vaihtoehtoja ajoasetuksiin ajajan taitotason mukaan ja runsaasti erilaisia pelimuotoja.

Lisäksi äärimmäisen upea grafiikka, tarkka äänimallinnus ja lukemattomat muut ominaisuudet tekevät Assetto Corsasta parhaan ajosimulaation autofaneilta autofaneille.
Assetto Corsa_Screenshot7
PAN Vision Finland Oy tuo pelikonsoleille todellisen autosimulaatioiden huipun. Aiemmin vain PC-tietokoneilla nähty Assetto Corsa julkaistaan 26. elokuuta PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Assetto Corsa ei ole vain ajopeli, eikä se ole yksi ajosimulaatio muiden joukossa. Assetto Corsa on ajoelämys, joka vie pelaajansa mahdollisimman lähelle ajamisen aitoutta radoilla ja autoilla, joihin vain harvalla kuljettajalla on etuoikeus päästä.

Jokkeri