Digi

Valkoiset Vogel’s-televisiotelineet tuovat tyyliä vaaleisiin ympäristöihin

Johtavan pohjoismaisen kulutuselektroniikan tarviketoimittajan, Aurora Groupin edustaman Vogel’sin useat televisiotelineet ovat saatavana myös valkoisina. Ne sopivat hyvin vaaleasävyisiin ympäristöihin ja näin myös kodin sisustustyyli saa uusia vaihtoehtoja.

Vogels THIN345 alpine white Living_roomPerinteisten mustilla raameilla varustettujen televisioiden rinnalle on noussut viime vuosina myös vaaleampia vaihtoehtoja. Niiden ansiosta kodin ja julkisten tilojen sisutusratkaisut ovat saaneet lisää vaihtoehtoja. Tähän Vogel’s tarjoaa useita tyylikkäitä televisioiden seinätelineitä THIN- ja WALL-tuotesarjoissa.

Vogels THIN345 alpine whiteValkoisten televisiotelineiden lippulaiva on Vogel’s THIN 345 Alpine White. Seinäteline sopii erityisesti 40 – 60 tuuman taulutelevisioille aina 25 kilogrammaan asti. Seinätelineen avulla televisio voidaan helposti kiinnittää minkä tahansa huoneen seinään ja nauttia täydellisestä katselukulmasta. Vogel’s-televisiotelineet sopivat myös uusiin kaareviin televisiomalleihin.

Vogel’s THIN 345 Alpine White -seinätelinettä voidaan kääntää sekä oikealle että vasemmalle jopa 90 asteen kulmassa ja ylöspäin tai alaspäin jopa 20 astetta tarpeen mukaan. Vogel’s THIN 345 -seinäteline on voittanut muiden muassa arvostetun Red Dot -muotoilupalkinnon, Plus X -tuotepalkinnon sekä iF-tuotesuunnittelupalkinnon.

SAATAVUUS JA HINNOITTELU
Vogel’s THIN 345 Alpine White on saatavana 349 euron kuluttajahintaan. Muiden valkoisten THIN- ja WALL-mallien hinnat vaihtelevat 119 ja 249 euron välillä. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

LISÄTIETOA:
Aurora Group Finland Oy – Vogel’s -televisiontelineet

Japyh.com