Urheilu

Vaasan Sport ja Helsingin IFK vaihtavat pelaajia

Vaasan Sportin puolustaja Matt Generous siirtyy HIFK:hon ja toiseen suuntaan matkaavat hyökkääjä Toni Leinonen ja puolustaja Juha Tarkkanen.

sport-hifk_generous-tarkkan

(vas.) Matt Generous siirtyy HIFK:iin ja Juha Tarkkanen ja Toni Leinonen Vaasan Sportin kotkapaitaan.

Helsingin IFK ja Vaasan Sport ovat tehneet vaihtokaupan kolmen pelaajan välisenä kauppana. Vaasan Sportin yhdysvaltaispuolustaja Matt Generous, 29, siirtyy HIFK:n ja saavat vaihtokaupassa hyökkääjän Toni Leinosen ja puolustaja Juha Tarkkasen.

Matt Generousin sopimus ulottuu HIFK:n kanssa kevääseen 2016 asti. Generous toimi Vaasan Sportin varakapteenina tällä kaudella.

Sport on etsinyt pelaajia joukkueeseensa jo pitkään. Kaikenlaista on ollut ilmassa ja nyt tuli tällainen mahdollisuus joten päätimme tarttua siihen. Saamme kaksi potentiaalista pelaajaa tilalle, jotka tulevat antamaan näyttöjä loppukauden ajaksi. Tarve oli myös hyökkäysosastolle koska Leskisen kausi päättyi Oulussa sattuneeseen loukkaantumiseen. Molempien uusien pelaajien sopimuksissa on seuran optiot ensi kaudesta, kommentoi Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä Sportin kotisivuilla.

AnaGonda