Urheilu

Vaasan Sport ja Espoo United vaihtokaupoilla

Vaasan Sport ja Espoo United tekivät vaihtokaupan, jossa Jesse Väkelä ja Felix Westermarck siirtyvät Espooseen ja Matti Lamberg Vaasaan.

vakela-westermarck-lamberg

Vaasan Sportin (vas.) puolustaja Jesse Väkelä ja hyökkääjä Felix Westermarck siirtyvät Espoo Unitedin paitaan ja toiseen suuntaan hyökkääjä Matti Lamberg.

23-vuotias hyökkääjä Matti Lamberg siirtyy loppukaudeksi Vaasan Sportin kotkarivistöön. Lamberg kiekkoili alkukaudesta Mestiksessä kolme ottelua ja jäi ilman tehopisteitettä. Lamberg on peliurallaan aiemmin pelannut 58 Liigaottelua Jokereiden ja HIFK:n riveissä.

– Lamberg on kova taistelija ja tuo joukkueeseen lisää luistelu- ja taklausvoimaa. Hänen myötä saamme leveyttä ja kilpailua hyökkääjäosastolle, kuvaili Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Vaasalaisjoukkueesta puolestaan siirtyvät Espooseen loppukaudeksi puolustaja Jesse Väkelä, 21, sekä hyökkääjä Felix Westermarck,21. Molemmat ovat pelanneet Mestistä kuluvalla kaudella Hermeksessä: Westermarck kolme ja Väkelä kuusi ottelua, joissa kumpikin on kerännyt yhden tehopisteen. Westermarck on pelannut lisäksi kuusi Liiga-otteluakin ilman tehopisteitä.

Jokkeri