torstai 20.06.2019  | Into  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Katso TV:stä

Uusi Vain elämää -ohjelma alkaa tänään – Lauri Ylösen päivä

kello?!

Viihdeohjelman Vain elämää yhdeksäs kausi alkaa ensi tänään perjantaina 20:00 Nelosella.
Kuva: Petri Aho / Nelonen
Vain elämää -ohjelman yhdeksäs kausi alkaa tänään perjantaina 7. päivä syyskuuta Nelosella kello 20:00. Lauri Ylösen päivänä pöydässä keskustellaan muun muassa alkoholista, jota The Rasmus -yhtyeen laulaja tunnustaa käyttäneensä jossain vaiheessa liikaa.

– Siinä 2000-luvun alkupuolella meidän bändin soundi muuttui aika paljon synkemmäksi, myös ulkonäkö sen myötä. Se oli aika raskasta aikaa. Kierrettiin bändin kanssa maailmalla, ja siihen liittyi aika paljon bailaamista. Saatettiin vetää parikin kuukautta joka ilta. Kun olet maailman menestyksessä, tavallaan olet aika yksin siinä hetkessä, muistelee Lauri Ylönen.

10 vuotta sitten syntyi Laurin ensimmäinen lapsi, Julius. Elämä muuttui kertaheitolla.

Millaisia versioita kuullaan yhden kansainvälisesti menestyneimmän suomalaisen yhtyeen tuotannosta? Se selviää, kun esitystilan ottavat haltuun Ellinoora, Anne Mattila, Pyhimys, Tuure Kilpeläinen, Evelina ja Pepe Willberg.

Kuva: Petri Aho / Nelonen

AnaGonda

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.