Viihde

Uudet Gladiaattorit julkistettu

Nelosella ensi syksynä alkaa Gladiaattorit -viihdeohjelma, jossa nähdään iso joukko tunnettuja nimiä.
Neloselle palaa syksyllä Gladiaattorit-viihdeohjelma, jossa nähdään gladiaattoreina kahdeksan miestä ja kahdeksan naista. Gladiaattoreista löytyy useita julkisuuden henkilöitä.

Naisgladiaattoreissa nähdään Suomen lihaksikkaimmaksi naiseksi tituleerattu Minna Pajulahti, karateka Oona Tolppanen, triathlonisti Martina Aitolehti sekä kehonrakennuksen MM-mitalisti Suski Mantila. Heidän lisäksi myös mukana on koripalloilija Laura Saarinen, amerikkalaista jalkapalloa maajoukkuetasolla pelaava Milena AbbasMamode, miekkailun ja crossfitin taitaja Terhi Lumme sekä kilpa-aerobicin moninkertainen arvokisamitalisti Rita Niemi-Manninen.

Miesgladiaattoreissa on mukana ex-vapaapainija, Cheekin veli Jere Tiihonen, voimanostossa yli 1000 kilon yhteistuloksen kirjauttanut Bull Mentulan veli Juha Mentula, ex-kiekkoleijona ja MM-mitalisti Hannes Hyvönen ja nyrkkeilyn supertähti Amin Asikainen. Palomies ja fitness-ammattilainen Vertti Harjuniemi, painin MM-mitalisti Rami Hietaniemi, Hunks-tanssijana tunnettu Jucci Hellström ja hyvinvointibisnestä pyörittävä tosi-tv-tähti Aki Manninen.

Ohjelman juontaan Heikki Paasonen. Gladiaatorit -ohjelma kuvataan Tampereen Tähti -arenaalla 2.-9. kesäkuuta.

Ohjelma rakentuu siten, että kahdeksassa alkukarsintajaksossa kilpailee yhteensä 16 naista ja 16 miestä. Heistä parhaat selvittävät tiensä neljään semifinaalijaksoon. Kausi huipentuu finaalijaksoon, jossa kruunataan kauden parhaat taistelijat.

Kuva: nelonen.fi

Jokkeri