sunnuntai 08.12.2019  | Kyllikki, Kylli Jean Sibeliuksen päivä Jean Sibeliuksen päivä  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Katso TV:stä

Uskomatonta, mutta totta! Huuma alkaa lauantaina 14.9.

kello?!

Yllätyksellinen, nopeatempoinen ja odotettu koko perheen viihdeohjelma Huuma starttaa MTV3-kanavalla alkaa lauantaina 14.9.
MTV3-kanavalle lauantai-iltaan palaa iloinen ja yllätyksellinen Huuma-viihdeohjelma. Ohjelma perustuu brittiläiseen formaattiin nimeltä Art & Dec’s Saturday Night Takeaway, ja sen juontajina nähdään Jenni Kokander, Ernest Lawson ja Roope Salminen.

Jokainen Huuman jakso on erilainen ja koostuu monista osioista. Muun muassa julkisuudesta tutut Mikael Forssell, Arttu Wiskari, Pekka Pouta ja Tuure Boelius yllätetään Huuman Superyllätyksessä, ja kesän aikana myös tavisyllätyksiä on kuvattu eri puolilla Suomea. Janne Katajalla on Huumassa oma visailukisailuosio nimeltä Kolikolla Kyytiin, Tonni Taskuun!

Edellisen kerran Suomessa nähtiin Huuma -viihdeohjelmaa vuosina 2005-2009. Tuolloin ohjelmaa juonsivat Lorenz Backman, Jaakko Saariluoma ja Nina Backman (os. Herala).

Katso Huuma-viihdeohjelman mainosvideo alta:
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Vixi

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.