Urheilu

Lionel Messi teki sopimuksen PSG:n kanssa

Supertähti Lionel Messi, 34, ja Paris Saint-Germain ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen, jossa on optio kolmannesta vuodesta.

Ranskalaisseura PSG vahvisti jalkapallotähti Lionel Messin sopimuksen seuran kanssa Suomen aikaa myöhään tiistaina. Sopimus on kaksivuotinen ja siinä on optio lisävuodesta. PSG ilmoitti asiasta sivustollaan.

Messi, 34, jätti 13-vuotiaasta lähtien edustamansa espanjalaisen Barcelonan, kun jatkosopimus kävi mahdottomaksi Espanjan liigan taloussääntöjen takia. Mediatietojen mukaan Messin sopimus on vuotuiselta arvoltaan 35 miljoonaa euroa. Messi saattaa tehdä debyyttinsä PSG:n riveissä lauantaina kotiottelussa Strasbourgia vastaan.– Odotan malttamattomana uuden luvun aloittamista urallani. Seura ja sen visiot ovat aivan sopusoinnussa omien tavoitteideni kanssa, Messi viestitti seuran sivuilla.

– Tiedän, kuinka lahjakkaita pelaajat ja koko henkilökunta ovat tässä seurassa. Haluan olla rakentamassa heidän rinnallaan jotain suurta seuralle ja sen kannattajille, jatkoi Messi seuran sivuilla.

Argentiinalaistaituri pelaa PSG:ssä numerolla 30.

Raimo Jalo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *