Leijonat

Leijonat aloitti kotiturnauksen tappiolla Sveitsille

Leijonat aloitti Karjala-turnauksen niukalla voittomaalikisan tappiolla Sveitsille.Tämän vuoden EHT:n Karjala-turnaus alkoi erittäin harvinaisella komealla tavalla, kun Turun Gatorade Centerin kattoon nostettiin kaksi mestaruusviiriä, ensimmäinen olympiavoitosta ja toinen maailmanmestaruudesta.

Suomen kiekkohistorian hienoin vuosi alkaa kallistua lopuilleen, eikä vastaavaa ihan helposti tule.

Illan ottelun avausmaali nähtiin avauserässä, kun Sveitsi siirtyi 0-1 johtoon. Leijonien tasoitus nähtiin toisen erän alkuhetkillä, Antti Suomela rakenteli ja Jere Innala paukutti kiekon ylänurkkaan.

Leijonat pelasi vahvasti kolmannen erän, kun Jere Karjalainen onnistui viemään joukkueen johtoon ajassa 43:57, mutta sveitsiläiset eivät luovuttaneet ja lopulta tasoitti Roger Karrer toimesta ajassa 50:08.

Kaukalossa meni vähän ankeammin, koska Sveitsi raapi voittopisteet voittolaukauskisan jälkeen 3–2. Sveitsiläishyökkääjä Damien Riat, 25, upotti ratkaisevan rankkarin voittomaalikisassa voiton Sveitsille.

Sveitsi – Suomi (1-0, 0-1, 1-1, 0-0, 1-0) 3-2 vl.
09:20 1-0 Sven Andrighetto (Andres Ambühl, Christoph Bertschy)
21:08 1-1 Jere Innala (Antti Suomela, Anrei Hakulinen) YV
43:57 1-2 Jere Karjalainen (Mikko Lehtonen, Juuso Riikola)
50:08 2-2 Roger Karrer (Sven Andrighetto, Andres Ambühl)
65:00 3-2 Damien Riat VL

Leijonat kohtaa lauantaina 12. marraskuuta Tshekin kello 16:30.

Andrei Hakulinen loukkaantui illan ottelussa

Leijonien ja Rauman Lukon hyökkääjä Anrei Hakulinen loukkaantui illan ottelussa ja on useita viikkoja sivussa Liigakaukaloista. Hänen toipumisennuste pelikuntoon tarkentuu lähipäivien aikana.

Juttuun lisättiin klo 23:04 Anrei Hakulisen loukkaantuminen.

Vixi