Jääkiekko

Yhdysvaltalaispuolustaja Ian McCoshen täydentämään Ässien puolustusta

Porin Ässät vahvistaa puolustuskalustoaan 60 NHL-ottelua pelanneella Ian McCoshenilla.Liiga-joukkue Porin Ässät on tiedottaa verkkosivuillaan hankkineensa puolustuskalustoon 27-vuotiaan yhdysvaltalaisen Ian McCoshenin yksivuotisella sopimuksella.

McCoshen on urallaan pelannut 60 NHL-ottelua Florida Panthersin riveissä tehden neljä maalia ja kolme syöttöä. Viime kaudella hän kiekkoili AHL:ssä Henderson Silver Knightsin riveissä 60 ottelua tehopistein 2+9=12.

– Ian on isokokoinen, fyysinen ja kokoisekseen hyvin liikkuva puolustaja. Hän on erinomainen kamppailija, ulottuva ja häntä vastaan on vaikea pelata lähellä maalia ja kulmissa, kertoo Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula joukkueen tiedotteessa.

– Ian on urakoinut viime kaudet isoja minuutteja ja hänen roolinsa ammattilaiskaukaloissa on ollut enemmän puolustava, mutta odotamme häneltä myös enemmän osallistumista hyökkäyspeliin, jatkaa Kerttula.

– Olen sulavasti luisteleva sisukas puolustaja, joka osallistuu peliin sekä puolustus että hyökkäyspäässä. Tuon joukkueeseen kokemusta ja johtajuutta. Haluan olla esimerkkinä nuorille pelaajille harjoituksissa ja otteluissa. Pyrin etenkin kovan työmoraalin kautta näyttämään esimerkkiä, McCoshen summaa.

McCoshen on kahdesti edustanut Yhdysvaltoja U20 ikäluokan MM-kisoissa.

Vixi