Jääkiekko

Viljami Marjala jatkaa mustavalkoisessa paidassa kevääseen 2025 asti

Hyökkääjä Viljami Marjala on solminut kevääseen 2025 kestävän jatkosopimuksen TPS:n kanssa.Liigaseura TPS on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen Viljami Marjalan kanssa. Seura ilmoitti asiasta tänään lauantaina kotiottelussa Lukkoa vastaan ensimmäisellä erätauolla.

20-vuotias Marjala on tällä kaudella pelannut mustavalkoisessa paidassa 42 Liigan runkosarjaottelua ja niissä tehtaillut tehopisteet 8+16=24, millä hän johtaa tulokkaiden pistepörssiä. Viime kaudella SM-liigassa TPS-paidassa debytoinut Marjala pelasi 15 ottelua tehoin 4+5.

– Tosi hyvät fiilikset jatkaa täällä Turussa. Olen viihtynyt täällä hyvin ja tuntuu, että olen koko ajan mennyt eteenpäin ja kasvanut sekä pelaajana että ihmisenä. Pelillisesti olen mielestäni kehittynyt joka osa-alueella, kertoi Marjala tiedotteessa.

– Hieno asia! Mahtavaa, että saadaan pitää Viljami täällä myös ensi kauden. Iso luottamus valmennukselle ja organisaatiolle, kommentoi TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama tiedotteessa.

Buffalo Sabres varasi Oulussa syntyneen ja Kärpissä kiekkoilun aloittaneen keskushyökkääjän NHL:ään viidennellä kierroksella numerolla 159 vuoden 2021 varaustilaisuudessa.

Vixi