Jääkiekko

Vilho Heikkinen vuokrasopimuksella Forssan Palloseuraan

Tappara on vuokrannut maalivahti Vilho Heikkisen Mestis-seura FPS:n riveihin.Liigajoukkue Tampereen Tapparan maalivahti Vilho Heikkinen siirtyy lyhyellä vuokrasopimuksella Forssan Palloseuran riveihin. Pitkän kuntoutusjakson jälkeen pelikuntoon toipunut maalivahti torjuu kiekkoja vuokralla Mestiksessä ensi viikon tiistaihin 28. marraskuuta saakka.


25-vuotias Heikkinen on pelannut viimeksi viime vuoden tammikuussa. Kausi päättyi loukkaantumiseen, josta toipuminen ja kuntoutus on kestänyt pitkään, mutta nyt veräjänvartija on jälleen pelikunnossa.

– Heikkinen on nyt pystynyt hyvän aikaa harjoittelemaan laadukkaasti ja täysillä. Edellisestä pelistä on kuitenkin ehtinyt kulua aikaa, joten on erittäin tärkeää, että mies pääsee tositoimiin ja saa pelituntumaa. Olemme tyytyväisiä ja kiitollisia, että FPS tarjoaa tähän mahdollisuuden, kommetoi vuokrasopimusta Tapparan urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa tiedotteessa.

– Hieno asia että saadaan Suomen mestari maaliin ja että voidaan auttaa Tapparaa ja Vilhoa hänen kuntouttamisessa kommentoi FPS:n päävalmentaja Christer Nylund lyhyesti seuran verkkosivuilla.

Heikkisen vuokrasopimus kattaa kaksi ottelua RoKi Hockeyta vastaan Rovaniemellä sekä kotiottelun Kiekko-Vantaata vastaan.

Vixi