Jääkiekko

Tuukka Raskilta suoraa puhetta NHL-tulevaisuudestaan – “Minusta tulee halpa maalivahti”

NHL:n tähtimaalivahti Tuukka Rask on valmis laskemaan palkkaansa runsaasti pystyäkseen jatkamaan uraansa Boston Bruinsissa.
NHL:n ja Bostonin pitkäaikainen tähtivahti Tuukka Rask on tällä hetkellä ilman sopimusta. Lonkkaleikkauksesta toipuva suomalaistähti on yhä halukas jatkamaan NHL-uraansa, mutta vain yhdessä seurassa.

Koko NHL-uransa Bostonia edustaneen Raskin ensisijaisena toiveena on pelata tulevallakin kaudella Bostonin maalin suulla.

– Olen ollut niin onnekas, että olen ollut osa vain yhtä joukkuetta NHL:ssä. Minulle kyse on ylpeydestä edustaa vain yhtä joukkuetta. Minulla ei ole mitään syytä jahdata enää rahaa ja mennä johonkin muualle, Rask toteaa WEEI-radiokanavan haastattelussa.

Seitsemän miljoonan dollarin (noin 5,9 milj. euron) vuosipalkasta viime vuodet nauttinut suomalaisvahti on valmis laskemaan tulevaa palkkaansa jopa roimastikin, jotta pystyisi jatkamaan uraansa Bostonissa.

– Bruins ja Boston on kotini. Olen aina halunnut pelata täällä ja jäädä tänne, joten raha ei muodostu ongelmaksi. Kävin keskustelun GM Don Sweeneyn kanssa, ja minusta tulee heille halpa maalivahti.

Raimo Jalo