Jääkiekko

TUTO Hockeyhin vahvistuksia Raumalta

Rauman Lukko lainaa kaksi nuorta pelaajaa Mestiksen TUTO Hockeyhin toistaiseksi.Rauman Lukko lainaa Mestiksessä pelaavan TUTO Hockeyn riveihin 21-vuotiaat puolustajan Noel Pietilän, ja hyökkääjän Niklas Ylitalon. Lukolla on oikeus kutsua pelaajansa takaisin Raumalle koska tahansa.

Pietilä on tällä kaudella kiekkoillut raumalaisten Liigajoukkueessa 27 ottelua, joissa saalistanut kaksi syöttöpistettä, sekä kiekkoillut kaksi ottelua Lukko U20:n riveissä. Ylitalo on pelannut Liigassa 28 ottelua saalistaen yhden maalin ja yhden syöttöpisteen. Hän on pelannut myös kaksi ottelua Lukko U20-miehistössä, joissa hän on tehtailut yhden maalin.

– Nyt kun Liiga-joukkueessa kaikki pelaajat ovat terveinä, Pietilän ja Ylitalon osalta vastuu on jäänyt pieneksi. Siksi onkin erittäin tärkeää, että he saavat pelejä alle. Jätkät tarvitsevat minuutteja. Meillä on nyt viikonloppuna kaksi omaakin peliä, joten katsotaan sitten alkuviikosta, mikä on Lukon rosterin osalta tilanne, kommentoi Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt seuran verkkosivuilla.

Jokkeri