Jääkiekko

TUTO Hockey hankki loppukaudeksi kookkaan hyökkääjän

TUTO Hockey on solminut loppukauden kattavan sopimuksen Julius Vähätalon kanssa.Mestis-joukkue TUTO Hockey tiedotti verkkosivuillaan solmineensa loppukauden kattavan sopimuksen 28-vuotiaan hyökkääjä Julius Vähätalon kanssa.

– Emme etsineet vahvistuksia hyökkäykseen, mutta kun tarjolle tuli seuran oma kasvatti, jolla on ikäisekseen mittava ura takana ja lähes 400 ottelun kokemus Liigasta, niin halusimme ehdottomasti Juliuksen mukaan joukkueeseen. Ammattilainen, joka tuo joukkueeseen rutkasti kokemusta, kamppailuvoimaa ja tehoja erikoistilanteisiin. Mahtavaa saada Julius takaisin TUTO- paitaan pitkän tauon jälkeen!, kommentoi TUTO Hockeyn urheilukoordinaattori Jouni Virpiö seuran tiedotteessa.

196-senttinen 87-kiloinen turkulaislähtöinen Vähätalo liittyi välittömästi joukkueeseen ja mukana tämän viikon peleisä, jos pelilupa saapuu ajoissa. TUTO Hockey on joensuulaisten vieraana Outokummussa perjantaina ja lauantaina

TUTO Hockeyn omia kasvatteja Vähätalo kiekkoili viime kaudella Slovakiassa HK 32 Liptovský Mikulášin riveissä 40 ottelua tehoin 4+7.

Vähätalo on pelannut kotimaisissa kaukaloissa Liigaa edustaen TPS:ää ja Mikkelin Jukureita. Hänet nähtiin viimeksi TUTO Hockeyn paidassa kaudella 2016–2017, kun käväisi pelaamassa lainasopimuksella kaksi ottelua tehtailen tehot 1+2.

TUTO Hockey pelaa huomenna perjantaina joensuulaisten vieraana Outokummussa ja lauantaina vieraspelit jatkuvat Iisalmen Peli-Karhuja vastaan.

Vixi