Jääkiekko

Tuplakultaleijona Teemu Hartikainen Sveitsiin

Tuplakultaleijona Teemu Hartikainen on löytänyt itselleen uuden seuran. Hänen uransa jatkuu Sveitsissä.Suomen A-maajoukkueen luottohyökkääjä 32-vuotias Teemu Hartikainen jatkaa uraansa Sveitsin pääsarjassa Genève-Servette HC:n riveissä yksivuotisella sopimuksella. Asiasta kertoo seura verkkosivuillaan.

32-vuotias suomalaishyökkääjä Teemu Hartikainen allekirjoittaa yksivuotisen sopimuksen Genève-Servette HC:n kanssa. Hartikainen kiekkoili edelliset yhdeksän kautta KHL:ssä Salavat Julajev Ufan miehistössä. Viime kaudella hän teki 41 ottelussa 24 tehopistettä.

− Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Teemun tervetulleeksi joukkueeseen. Hän tuntee entuudestaan joitakin joukkuetovereitaan ja halusi todella liittyä projektiimme. Teemu on hyvä maalintekijä ja on todistanut sen kaikissa pelaamissaan sarjoissa. Hän ei epäröi käyttää fysiikkaansa maalin edessä tehdäkseen maaleja, mikä on tärkeä ominaisuus ja auttaa varmasti meitä tavoitteidemme saavuttamisessa, Geneve-Servetten urheilujohtaja Marc Gautschi kertoi tiedotteessa.

Hartikainen oli viime kauden aikana voittamassa Suomelle ensimmäistä olympiakultaa sekä oli myös voittamassa kotikisojen MM-kultaa. Hartikainen on alkujaan KalPan kasvatti. Hän on kiekkoillut Liigan runkosarjassa 105 ottelua tehoin 32+24=56 ja pudotuspeleissä kertynyt 25 ottelua tehoin 9+1=10.

Vixi