Jääkiekko

Tuomas Vartiainen löysi uuden seuran Tanskasta

26-vuotias Tuomas Vartiainen siirtyy loppukaudeksi tanskalaiseuran Esbjerg Energyn riveihin.Tanskalaisseura Esbjerg Energy tiedottaa solmineensa Tuomas Vartiaisen kanssa loppukauden kattavan sopimuksen.

– Eräs loukkaantumisemme venyy ja yksi toinenkin vastaava tapaus vie aikaa, joten on mukavaa saada uusi pelaaja mukaan, toteaa tiedotteessa Esbjerg Energyn päävalmentaja Jason Jaspers.

Esbjerg Energy on tällä hetkellä Tanskan yhdeksän joukkueen sarjassa vasta kahdeksantena, ja pisteitä se on kerännyt yhden ainoan. Viidessä pelissä vastustajan reppu on heilunut vain kymmenen kertaa.

– Ensimmäisissä peleissä meillä on ollut vaikeuksia maalinteon kanssa – paikoista huolimatta. Vartiainen on osoittanut osaavansa tehdä maaleja, joten on syytä uskoa siihen, että hän voi olla ratkaisu maalintekomurheisiin. On todennäköisempää, että Vartiainen saa isompaa roolia kuin Suomessa, jatkaa Jaspers tiedotteessa.

Vartiainen on pelannut kotimaan Liigassa 181 runkosarjan peliä pistein 17+28=45, kolmessa pudotuspeliottelussa pinnoja ei ole syntynyt.

Vixi