Jääkiekko

Tshekkiläishyökkääjä Lukáš Jašek Pelicans-paitaan

Lahden Pelicans vahvistaa hyökkäyskalustoaan tsekkiläishyökkääjä Lukáš Jašekilla.

Lahden Pelicans on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen tshekkiläishyökkääjän Lukáš Jašekin, 23, kanssa. Jašek siirtyy Lahteen Vancouver Canucksin organisaatiosta.

Jašek on 185-senttinen oikealta ampuva hyökkääjä, joka on kiekkoillut Pohjois-Amerikassa Canucksin farmijoukkue Utica Cometsin riveissä edellisen neljän kauden aikana yhteensä 154 AHL-ottelua tehopistein 30+56=86.

Hän on HC Ocelaři Třinecin kasvatti, joka osaa pelata laidassa ja myös keskelläkin. Jašek on hankittu Pelicansiin lähtökohtaisesti keskushyökkääjänä.

– Jašek on erittäin hyvä ja räjähtävä luistelija, jonka suurimmat vahvuudet ovat hyökkäyspelissä. Hänellä on kova halu kehittyä pelaajana ja tämä oli myös suurin syy, miksi hän halusi tulla nimenomaan Pelicansiin, vaikka ottajia olisi ollut muun muassa itänaapurissamme, kommentoi Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen tiedotteessa.

– Olen erittäin innoissani uudesta luvusta urallani, enkä malta odottaa, että pääsen Lahteen ja osaksi Pelicansia, kertoo Jašek tiedotteen kautta.

Lukáš Jašekin uran tilastot löydät täältä.

Vixi