Jääkiekko

Tshekkiläiset veljekset Ondrej ja Michal Kovarcik saapuvat Mikkelin Jukureihin kaksivuotisilla sopimuksilla

Jukurien hyökkäys vahvistuu tuoreilla Tshekin mestareilla, kun Michal ja Ondrej Kovarcik siirtyvät Mikkeliin kahden vuoden sopimuksella.Tshekkiläisveljekset Michal ja Ondrej Kovarcik pelaavat kaksivuotisilla sopimuksilla Mikkelin Jukureissa. Veljekset ovat Trinecin kasvatteja ja ovat edustaneet kasvattajaseuraansa koko uransa muutamia lainapestejä lukuun ottamatta. Veljeksistä vanhempi Ondrej, 26, on pelannut Tshekin pääsarjassa kuuden kauden aikana yhteensä 244 runkosarjaottelua tehopistein 40+58=98 ja 53 playoffs-ottelua tehopistein 9+9=18. Tshekin mestaruuteen päättyneellä kaudella Ondrej iski runkosarjaan omat ennätyspisteensä 9+17=26 ja 14 playoffs-otteluun tehopisteet 2+3.

Veljeksistä nuorempi Michal, 25, on pelannut urallaan Tshekin pääsarjassa seitsemän kauden aikana yhteensä 223 runkosarjaottelua tehopistein 36+52=88 ja 64 playoffs-ottelua tehopistein 13+9=22. Päättyneellä kaudella Michal iski runkosarjaan tehopisteet 6+12=18 ja 14 playoffs-otteluun tehopisteet 2+4. Molemmat veljeksistä ovat Tshekin pääsarjan kolminkertaisia mestareita keväältä 2019, 2021 ja 2022.

– Suomessa pelaaminen on ollut minulle aina suuri unelma. Kun kuulin, että Jukurit on kiinnostunut minusta, olin todella innoissani, varsinkin kun voimme pelata veljeni kanssa edelleen yhdessä. Haluan kehittyä entistä paremmaksi pelaajaksi, ja uskon, että Jukurit on siihen oikea paikka, kommentoi Ondrej verkkosivulla.

– Kysyin Libor Zabranskylta ja Simon Stranskylta Jukureista, ja he kertoivat, että asiat ovat hoituneet täällä erinomaisesti. Puhuttuani vielä puhelimessa valmentaja Olli Jokisen kanssa, tiesin, että haluan tulla juuri Jukureihin, kertoi puolestaan Michal.

Vixi