Jääkiekko

Tshekkihyökkääjä Radek Koblížek palaa Kouvolaan!

Tshekkihyökkääjä Radek Koblížek ja KooKoo ovat solmineet vuoden mittaisen sopimuksen.Liigajoukkue KooKoo on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen Radek Koblížekin kanssa. 25-vuotias Koblížek kiekkoili päättyneellä kaudella Tshekin pääsarjassa HC Kometa Brnon riveissä 48 runkosarjaottelua ja seitsemän playoffs-ottelua tehopistein 10+9=19.

Tshekkiläishyökkääjä pelasi yhdeksän kautta peräkkäin vuosina 2013-2022. Toistaiseksi viimeisellä Liiga-kaudellaan hyökkääjä pelasi Kärpissä ja KooKoossa yhteensä 56 runkosarjaottelua ja 16 playoffs-ottelua tehopistein 15+22=37. Kaikkiaan tshekkiläispelaaja on pelannut Liigassa seitsemän kauden aikana yhteensä 212 runkosarjaottelua tehopistein 44+70=114 ja 45 playoffs-ottelua tehopistein 5+12=17. Hänen palkintokaapista löytyy Suomen mestaruus keväältä 2018 Oulun Kärppien paidasta. Hän on myös pelannut kahdeksan ottelua Tshekin A-maajoukkueen riveistä.

– Koblížek on tietysti meille tuttu mies ja lyhyen eron jälkeen paluu yhteen oli helppo päätös. ”Kobla” pelaa tasapainoisesti kahteen suuntaan ja pystyy tuomaan meille tuloksentekovoimaa hyökkäykseen. Meillä oli kova yritys saada hänet takaisin loppukaudeksi hyvissä ajoin ennen siirtorajaa, mutta silloin se ei valitettavasti onnistunut, Urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoi KooKoon verkkosivuilla.

 

Vixi