Jääkiekko

Troshinin veljekset jatkavat Hokki-paidassa

Kajaanin Hokki solminut jatkosopimukset veljesten Daniil Troshinin ja Anton Troshinin kanssa.Kajaanin Hokki tiedotti eilen perjantaina solmineensa jatkosopimukset 23-vuotiaiden puolustajien Daniil ja Anton Troshinin kanssa. Molempien sopimukset kattavat ensi kauden.

Kaksosveljistä Daniille päättynyt kausi oli toinen Kajaanissa. 28 pelaamassaan runkosarjaottelussa vasemmalta ampuva puolustaja teki tehot 1+5. Alkukautta varjosti hänen armeijakiireet, joiden takia hän ei päässyt pelaamaan tai harjoittelemaan täysipainoisesti ennen joulua.

– Uskon, että hänestä saadaan pykälä lisää, kun hän pääsee pelaamaan ehjän kauden ja olemaan harjoituksissa alusta lähtien mukana. Hän on tuollainen luottopakki, joka kuuluu peruspakkien kalustoon. Pystyy pelaamaan tarvittaessa kovaa ja tukemaan hyökkäyksiä, mutta osaa pelata myös simppeliä ja helppoa lätkää, kuvailee Hokin päävalmentaja Pasi Räsänen tiedotteessa.

Kaksosveljistä Anton kiekkoili alkukauden SaPKossa, kun siirtyi Kajaaniin kesken kauden aikana. Hän pelasi kaikkiaan runkosarjassa 45 ottelua tehoilla 6+12=18.

Troshinien sopimusten myötä Hokilla on kasassa sopimukset neljän puolustajan kanssa, kun aiemmin julkaistiin jatkosopimukset Jesper Henrikssonin ja Joonas Virtasen kanssa.

Kajaanin Hokki -sopimustilanne 6.5.2022

• Maalivahdit: Patrik Koivisto (2023).
• Puolustajat: Jesper Henriksson (2023), Anton Troshin (2023), Daniil Troshin (2023), Joonas Virtanen (2023).
• Hyökkääjät: Kasperi Heinänen (2023), Janne Jokinen (2023), Mikko-Matti Paakkola (2023).

Vixi