Jääkiekko

TPS-puolustukseen tärkeä jatkosopimus

Turun Palloseura on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Max Lindrothin kanssa.Liigaseura TPS tiedotti tänään keskiviikkona verkkosivuillaan solmineensa yksivuotisen jatkosopimuksen ruotsalaispuolustaja Max Lindrothin kanssa.

27-vuotias Lindroth siirtyi TPS:ään kesken viime kauden Ruotsin SHL:stä Frölunda HC:n joukkueesta. Turkulaisseuran riveissä hän ehti pelaamaan Liigan runkosarjassa 13 ottelua saalistaen 5+8=13. Pudotuspelejä kertyi yhdeksän ottelua tehden viisi syöttöpistettä.

– Tuntuu tosi hienolta palata Turkuun ja älyttömän siistiltä päästä vetämään toinen kausi kannattajien eteen. Saapuessani joukkueeseen kauden loppupuolella minut vastaanotettiin loistavasti. Neljännesfinaalit Tapparaa vastaan kirpaisee edelleen hieman, mutta kannustus areenalla oli aivan upea. Tällä kaudella toivon, että täytämme areenan monta kertaa ja luomme lisää upeita muistoja yhdessä, kommentoi Lindroth TPS:n tiedotteessa.

TPS:ssä ollaan sopimukseen tietenkin tyytyväisiä. Onhan Lindroth merkittävä vahvistus Turun ylpeyden takalinjoille.

– Erittäin tyytyväinen että Max jatkaa meillä. Hän on tosi iso pala meidän joukkuetta ja tuo erikoistilanteisiin osaamista. Tuon tason yv-pelaaja on erittäin haluttu lisä mihin tahansa joukkueeseen – mielestäni on hienoa että Max halusi jatkaa juuri täällä Turussa. Saatiin kaikinpuolin huipputyyppi kiinnitettyä joukkueeseen, toteaa TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama.

Vixi