Jääkiekko

TPS-hyökkääjä Vladislav Usheninille kahden ottelun pelikielto

Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt TPS:n Vladislav Usheninille kahden ottelun pelikiellon 9.3.2022 TPS–JYP-ottelussa tapahtuneesta tilanteesta.TPS:n venäläiskiekkoilija Vladislav Ushenille on saanut kahden ottelun pelikiellon SM-liigan kurinpitodelegaatiolta. Usheninin pelikielto on seurausta keskiviikon JYP-ottelusta. Siinä TPS-hyökkääjä potkaisi JYPin Braden Christofferia luistimella. Tilanne meni tuomaristolta ensin ohi, mutta kelattuaan tilannetta pitkään videolta, se huomasi lopulta Usheninin rikkeen.

Ushenin on sivussa TPS:n perjantain (Pelicans kotona) ja lauantain (Lukko vieraissa) otteluista.

JYPin Jan Ščotkalle ja TPS:n Eetu Liukkaalle ei pelikieltoja

Liigan kurinpitodelegaatio ei määrännyt JYPin puolustaja Jan Ščotkalle ja TPS:n hyökkääjä Eetu Liukkaalle pelikieltoja 9.3.2022 TPS–JYP-ottelussa tapahtuneesta tilanteesta.

Kurinpitodelegaatio on käsitellyt Jan Scotkan taklauksen TPS:n Juuso Pärssiseen TPS–JYP-ottelussa. Kurinpitodelegaatio ei pidä taklausta päähän kohdistuneena taklauksena, joten tilanteesta ei ole syytä määrätä Scotkalle ottelurangaistusta/pelikieltoa.

Kurinpitodelegaatio on käsitellyt Eetu Liukkaan taklauksen JYPin Severi Lahtiseen TPS–JYP-ottelussa. Kurinpitodelegaatio ei pidä kontaktin vähäisyyden perusteella aiheellisena määrätä Liukkaalle ottelurangaistusta/pelikieltoa.

Vixi