Jääkiekko

Tobias Winberg siirtyy JYPiin – myös omat juniorit allekirjoittivat sopimuksia

JYP on solminut kaksivuotisen sopimuksen puolustaja Tobias Winbergin, 23, kanssa.Helsinkiläislähtöinen 23-vuotias Tobias Winberg palaa ensi kaudeksi JYPiin kaksivuotisella sopimuksella. JYP tuli Winbergille tutuksi viime kaudella, kun puolustaja pelasi joukkueessa kahdeksan ottelua lainalla HIFK:sta. Winberg kiekkoili viime kaudella kaikkiaan 34 runkosarjaottelua tehoin 0+5, sekä seitsemän playoffs-ottelua ilman tehopisteitä saalistaen. Winbergillä on kaikkiaan pelannut Liigassa 113 runkosarjaottelua, joissa on syntynyt tehot 1+17=18 ja pudotusotteluita 15, joissa on syntynyt yksi maali. Keväällä 2021 Winberg saavutti SM-pronssia HIFK:n riveissä.

– Oli helppo päätös tulla takaisin, kun jäi hyvä fiilis Jyväskylästä ja JYPistä. Aiempi kokemus oli iso syy, miksi tulin takaisin, kertoo Winberg JYPin verkkosivuilla.

JYP julkaisi samalla myös kolme sopimusta omien junioripelaajiensa kanssa. Jere Lassila, Niko Minkkinen ja Riku Tohila kirjoittivat seuran kanssa uransa ensimmäiset Liiga-sopimukset, jotka kestävät kevääseen 2025 saakka. Lassila ja Minkkinen edustavat parhaillaan Suomea alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa Saksassa.

Vixi