Jääkiekko

Tarmo Reunanen palaa Pohjois-Amerikasta Lukkoon

Rauman Lukko on solminut kaksivuotisen sopimuksen puolustaja Tarmo Reunasen kanssa.Rauman Lukko tiedottaa verkkosivuillaan, että ovat solmineet kaksivuotisen pelaajasopimuksen 24-vuotiaan Tarmo Reunasen kanssa. Reunanen on tuttu raumalaisyleisölle, sillä hän kiekkoili joukkueessa keväästä 2018 kevääseen 2020 ennen siirtymistään Pohjois-Amerikan taalajäille.

− Tällaiset sopimukset ovat seuralle ihan pirun tärkeitä. Tarmo on pelannut meillä jo aikaisemmin, joten hän tietää ja tuntee paikat, ihmiset ja tavat entuudestaan. Ja kun tiedetään, että kyseessä on varmasti Liigan eliittitason puolustaja, niin kyllähän tämmöinen sopimus mieltä lämmittää aina tosi paljon, kommentoi Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt.

Reunanen kiekkoili kahdella edelliskaudella pääosin AHL:ssä Hatford Wolf Packissa ja Chicago Wolvesissa, siirtyi maaliskuussa New York Rangersin lähetettyä hänet vaihtokaupassa Carolina Hurricanesin organisaatioon. Noiden kahden kauden aikana Reunaselle kertyi AHL:ssä 69 ottelua tehoin 7+30=37. Kaudella 2020-21 Reunanen pääsi pelaamaan neljä NHL-ottelua New York Rangersissa, joissa kertyi yksi syöttöpiste.

– Joukkueessa on monta tuttua jätkää ja pääosin tuttu valmennus. On iso juttu, että koko valmennuksella ja isolla osalla pelaajista on kokemusta voittamisesta ja siitä, mitä se vaatii. Tosi hienoa päästä osaksi tuota ryhmää ja projektia. Toivottavasti pystyn tuomaan voittavan lisämausteen ryhmään mukaan!, sanoo Lukon verkkosivuilla Reunanen.

Vixi