Jääkiekko

Slovakialaissentteri Timotej Šillen loppukaudeksi JoKP:hin

Mestis-joukkue Joensuun Kiekko-Poikien hyökkäys vahvistuu loppukaudeksi slovakialaissentteri Timotej Šillella.Joensuun Kiekko-Pojat on solminut loppukauden kattavan sopimuksen slovakialaisella keskushyökkääjä Timotej Šillen kanssa, josta seura tiedottaa verkkosivuillaan.

27-vuotias Šille on pelannut ammattilaisena jo usean kauden ajan Euroopan kovissa sarjoissa.

Viime kaudella Šille kiekkoili loppukauden Saksan DEL2 sarjassa ECH Freiburgin riveissä kaikkiaan runkosarjassa ja pudotuspeleissä kahdeksan ottelua, joissa hän onnistui tekemään kolme maalia ja neljä syöttöä.

Häneltä löytyy myös Slovakian pääsarjasta 117 ottelua edustaen pääsarjasta HK 36 Skaliscaa, HC Nitraa, HC Nove Zamkya ja HC Banska Bystricaa.

Šille saapuu Joensuuhun tulevalla viikolla perheensä kanssa.

– En malta odottaa, että pääsen taas pelamaan, tutustumaan joukkueeseen ja seuran faneihin. Rakastan voittamista ja pyrin aina parhaimpaan kaukalossa. Joukkueessa on paljon potentiaalia mennä tänä keväänä pitkälle, kertoo Šille.

– Saadaan joukkueeseen ammattilainen, joka tuo joukkueeseen paljon johtajuutta omalla esimerkillä. Saimme hänestä erittäin hyvät suositukset ja taustatiedot. Hän tulee tekemään tulosta Mestiksessä, kommentoi JoKP manageri Jaakko Lipponen.

Vixi