Jääkiekko

Siirtopommi! Kiekko-Espoo kaappasi nimekkään hyökkääjän riveihinsä

Mestis-seura Kiekko-Espoo on hankkinut konkarihyökkääjä Tommi Huhtala loppukaudeksi.Mestis-seura Kiekko-Espoo tiedottaa verkkosivuillaan solmineensa yksivuotisen sopimuksen 34-vuotiaan konkarihyökkääjä Tommi Huhtalan kanssa. Huhtala palaa Espooseen kahdeksan vuoden tauon jälkeen.

– Tämä päätös tehtiin sydämestä. Kaikkia vaihtoehtoja mietin, mutta aina se ajatus päätyi, että haluaa jäädä tänne. Tosi innoissani, että pääsen vetämään espoolaispaidan päälle, Huhtala sanoi Kiekko-Espoon tiedotteessa.

Huhtala on pelannut pitkän pelaajauransa. Hän on kiekkoillut SM-liigassa pudotuspelit mukaan lukien yli 500 ottelua ja pelejä löytyy tililtä myös KHL-Jokereista, Ruotsista ja Saksasta. Huhtalan palkintokaapista löytyy myös yksi MM-hopea Leijonien paidasta.

– Tunnen Tommin Bluesin ajalta asti ja hän on yksi joukkuekavereista oman pelaajaurani ajalta, jonka haluaisi aina omaan joukkueeseensa. Hänen ympärillään on hyvä olla ja kilpailullisesta luonteesta johtuen hän nostaa koko joukkueen vaatimustasoa omalla esimerkillään. Hotsi tuo kokemusta, vahvaa kamppailupelaamista ja periksiantamatonta luonnetta joka päiväiseen tekemiseen, kertoo Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits.

Jos twiittaus ei näy, paina tästä.

Vixi