Jääkiekko

Se kävi nopeasti: Porin Ässien puolustukseen siirtyy Tuomas Salmela

Puolustaja Tuomas Salmelan Liigaura jatkuu Porin Ässissä yksivuotisella sopimuksella.Liigaseura Porin Ässät tiedottaa verkkosivuillaan, että on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen Tuomas Salmelan kanssa. 27-vuotias Salmela siirtyy porilaisten patapaitaan Tampereen Ilveksesä, jonka riveissä hän pelasi viiden kauden ajan Liigaa. Tänään maanantaina päivällä Ilves tiedotti purkaneessa Salmelan pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Salmela on Liigassa pelannut 247 runkosarjaottelua tehden tehdot 9+32=41 sekä pelannut 32 pudotuspeliottelua tehden yhden maalin ja kaksi syöttöpistettä. Salmela voitti Ilveksessä kaksi peräkkäistä SM-pronssia.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, kun saimme Salmelasta jämäkän ja luotettavan puolustajan Ässien joukkueeseen. Tume on kova kamppailija ja valmis tekemään kaikkensa joukkueen voiton eteen. Kokeneena pelaajana uskomme hänen sopivan hienosti koppiimme ja porilaiseen kiekkoyhteisöön, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Pori on kova kiekkokaupunki ja pääsin kokemaan sen tänä keväänä vastustajan näkökulmasta. Puolivälieräpeli Porissa on yksi hienoimpia pelejä tunnelmaltaan, jonka olen päässyt kokemaan. Isomäki on aina ollut vaikea paikka vierasjoukkueelle. Myös Ässien organisaatio on selvästi menossa oikeaan suuntaan, Salmela kommentoi.

Vixi