Jääkiekko

Ruotsalaispuolustaja John Klingberg siirtyy Anaheim Ducksiin

Dallas Stars ruotsalaispuolustaja John Klingbergin kanssa yksivuotisen sopimuksen Anaheim Ducksiin.29-vuotias ruotsalaispuolustaja John Klingberg jatkaa NHL-uraansa Anaheim Ducksissa. Joukkue tiedottaa verkkosivuillaan solmineensa ruotsalaispuolustaja John Klingbergin yksivuotisella sopimuksella, jonka arvo on seitsemän miljoonaa dollaria.

Klingberg on kiekkoillut koko NHL-uransa edustaen Dallas Starsia 552 runkosarjaottelua tehoin 71+303=374 pistettä. Hänet muistetaan myös Liiga-kaukaloistakin 20 ottelun mittaisella visiitiställä Jokereiden paidassa kaudella 2011-2012, joissa hän onnistui saalistamaan yhden maalin ja kaksi syöttöä. Samalla kaudella hän käväisi myös pelamassa K-Vantaan paidassa kuusi Mestis-ottelua tehden yhden maalin ja neljä syöttöä.

– Olemme äärimmäisen innoissamme saadessamme Johnin joukkueeseemme. Hän on lahjakas pelaaja, joka pystyy pyörittämään ylivoimaa ja antamaan meille tehoja siniviivalta. Hän tuo joukkueeseen myös kokemusta ja johtajuutta, Ducksin GM Pat Verbeek.

Viime kaudella Klingberg pelasi Dallasin puolustuksessa NHL:n runkosarjassa 74 ottelua tehoin 6+41=47 ja pudotuspelissä kertyi vain seitsemän ottelua ja yksi syöttö.

 

Vixi