Jääkiekko

Ruotsalaishyökkääjä Emil Molin KooKooseen yksivuotisella sopimuksella

KooKoo on solminut yksivuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Emil Molinin kanssa.Kookoon vahvistaa hyökkäyskalustoaan jo kolmannella ruotsalaisvahvistuksella, kun joukkueeseen on liittynyt 29-vuotias Emil Molin yksivuotisella sopimuksella. Molin siirtyy kouvolaismiehistöön SHL-joukkue Brynäs IF:stä, jota edusti viimeiset reilut kaksi kautta. Brynäsin lisäksi hän kiekkoillut SHL:ää Malmö Redhaksin riveissä. Noiden lisäksi
hän on edustanut HockeyAllsvenskanissa MODO Hockeyta ja Rögle BK:ta. Hänelle on myös käväissyt kiekkoilemassa AHL:ssä 11 ottelua ja ECHL:ssä 54 ottelua. Dallas Stars varasi Molinin vuonna 2011 neljännellä kierroksella numerolla 105.

– Emil täydentää keskikaistamme ja on hieman haasteellisen jakson jälkeen erittäin motivoitunut pelaamaan taas huipputasolla. Molin on hyvät hyökkäyspelitaidot omaava keskushyökkääjä, jonka taito ja vaistot nousevat esille sekä tasakentällisin että myös ylivoimapelissä, kertoo KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Molinin isä Ove Molin kiekkoili yhden kauden SM-liigaa HIFK:n riveissä kaudella 1996-1997, jolloin hän pelasi 40 ottelua tehoin 5+9=14.

Kookoon miehistöön aikaisemmin liittynyt ruotsalaishyökkääjät ovat Linus Andersson ja Axel Ottosson.

Vixi