Jääkiekko

Ruotsalaishyökkääjä Carl Mattsson Sportin riveihin

Ruotsalaishyökkääjä Carl Mattsson saapuu 1+1-vuotisella sopimuksella Sportiin.Liigajoukkue Vaasan Sport tiedottaa verkkosivuillaan tänään perjantaina solmineensa 1+1-vuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Carl Mattssonin kanssa. Sopimuksen optiovuosi on molemminpuolinen.

23-vuotias Mattsson on kiekkoillut viime kaudet kotimaansa pääsarjansa Luleå HF:n riveissä. Hän vakiinnutti paikkansa edustusjoukkueessa 18-vuotiaana kaudella 2018–2019 ja viiteen kauteen vyölle on kertynyt SHL:ssä 210 runkosarjan ottelua ja 43 pudotuspeliä. Näissä on syntynyt yhteensä 16+16 tehopistettä. Vaasaan Mattsson saapuu isomman roolin perässä.

− Carl on erittäin hyvin luisteleva hyökkääjä. Hänellä on kokemusta pelata sekä sentterinä että laidassa. Hän saapuu Sportiin hakien maiseman vaihtoa, jossa pystyy kehittymään monipuolisemmaksi pelaajaksi. Vaikka hän olikin vakiinnuttanut itsensä SHL-kokoonpanossa, hänen tavoitteensa on päästä joukkueessa suurempaan rooliin. Me pystymme tarjoamaan hänelle tämän mahdollisuuden ja hyvän arjen tekemisen, kommentoi hallituksen jäsen Filip Riska.

Vaasalaisseurassa pelaa tulevalla kaudella pelaa Mattssonin lisäksi seitsemän ruotsalaispelaajaa. Joukkueella on koossa tällä hetkellä jo nyt 24 sopimuspelaajaa.

 

Vixi