Jääkiekko

Roope Talaja patapaitaan

Porin Ässät on solminut kaksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa.33-vuotias hyökkääjä Roope Talaja on solminut kaksivuotisen sopimuksen Porin Ässien kanssa. Talaja saapuu Poriin Vaasan Sportin organisaatiosta, jonka riveissä Talaja päättyneellä kaudella 50 runkosarjaottelussa tehot 11+11=22.

Kaikkiaan Talaja on kiekkoilut Liiga-urallaan runkosarjassa 437 ottelua tehoin 103+85=188. Sportin lisäksi hän on edustanut Liigassa myös HIFK:ta ja Espoo Bluesia.

Talaja on pelannut kahden kauden ajan KHL:ssä Jokereita sekä pelannut Ruotsissa HockeyAllsvenskanissa edustaen IF Björklöveniä.

– Talaja tuo Ässiin 600 ammattilaisottelun kokemuksen. Hän on pelannut urallaan joukkueissa, joissa on ollut kova vaatimustaso ja pelaaminen on perustunut kovalle taistelulle sekä itsensä peliin laittamiselle, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kertoo.

– Hän on varmasti hyvä esimerkki vaatimustasosta ja tason ylläpitämisestä, yhdessä muiden kokeneiden pelaajien kanssa meidän nuorille pelaajillemme. Hän tuo sillä tavalla johtajuutta joukkueeseen, Kerttula arvioi.

Vixi