Jääkiekko

Ranskan maajoukkuehyökkääjä Anthony Rech TPS:ään

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen sopimuksen Ranskan maajoukkuehyökkääjä Anthony Rechin, 29, kanssa.29-vuotias ranskalaishyökkääjä Anthony Rech vahvistaa TPS:ä ensi kauden kattavalla pelaajasopimuksella. Rech on kiekkoillut viisi edelliskautta Saksan pääsarjassa DEL-liigassa. Näiden kausien aikana hän on edustanut Scwenninger Wild Wingsia ja Grizzlys Wolfsburgia yhteensä 241 ottelussa tehopistein 74+78=152. Viime kaudella Rech teki Wolfsburgissa 53 runkosarjaotteluun tehopisteet 13+18=31 ja kahdeksaan playoffs-otteluun tehopisteet 2+3=5. Rechin kausi päättyi Jääkiekon MM-kisoihin, joissa hän iski Ranskan kuuteen otteluun tehopisteet 2+1=3. Maajoukkueen vakiokasvo on edustanut maataan MM-kisoissa yhteensä viisi kertaa.

– Saamme riveihimme monipuolisen ja hyvin liikkuvan hyökkääjän. Rech on osoittanut Saksassa maalintekokykynsä tekemällä 74 maalia viiden kauden aikana. Vyöltä löytyy myös viidet MM-kisat Ranskan paidassa, taustoittaa TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio.

– Odotan jo elokuuta, vaikka tässä on koko kesä edessä. On huikea mahdollisuus päästä edustamaan Turun Palloseuraa ja pelaamaan loistavien kannattajien eteen Gatorade Centeriin, iloitsee Rech tulevaa.

Vixi