Jääkiekko

Pelicans kiinnitti kapteeninsa tuleviksi kausiksi – myös Toni Utunen jatkaa Lahdessa

Lahden Pelicans on solminut jatkosopimukset Miika Roineen ja Toni Utusen kanssa.Liigajoukkue Lahden Pelicans tiedotti tänään tapaninpäivänä verkkosivuillaan solmineen kaksi uutta jatkosopimusta, kun joukkueessa jatkaa joukkueen kapteeni Miika Roine kevääseen 2025 asti ja puolustaja Toni Utunen pelaa vielä ensi kaudenkin joukkueessa.

31-vuotias Roine on JYP-kasvatti, joka pelaa Lahdessa jo kolmatta kautta. Tällä kaudella hän on toiminut joukkueen kapteenina. Hän on tällä kaudella pelannut Liigan runkosarjassa 31 ottelua tehden neljä maalia ja kaksitoista syöttöpistettä.

— Sekä oma että seuran tahtotila tuli hyvin nopeasti selväksi. Molemmilla oli aito halu jatkaa yhteistä matkaa ainakin vielä seuraavan kahden kauden ajan. Perhe on viihtynyt Lahdessa erinomaisesti, joten kaikin puolin mahtavat fiilikset siitä, että ura jatkuu täällä, Roine kommentoi Pelicansin tiedotteessa.

22-vuotias Utunen muistetaan vuoden 2019 nuorten MM-kultajoukkueesta. Hän teki silloin ikimuistoisen voittomaalin Vancouverissa pelatussa puolivälieräottelussa Kanadaa vastaan.

Hän pelaa lahtelaisten joukkueessa toista kautta. Tällä kaudella hän on pelannut 21 ottelua tehden yhden maalin ja viisi syöttöpinnaan. Hän on myös toimii lahtelaisten varakapteenina.

– Päätös oli todella helppo. Olemme viihtyneet puolisoni kanssa Lahdessa mainiosti. Jääkiekkoilijan ammatin luonne on vähän sellainen, ettei hirveästi ole tietoa tulevasta. Nyt kuitenkin tiedämme, että elämä jatkuu Lahdessa vielä ensi kaudellakin, Utunen sanoo.

Lahden Pelicans pelaa tänään tapaninpäivänä kotiottelun Porin Ässiä vastaan alkaen kello 18:30.

Vixi