Jääkiekko

Nuori hyökkääjälupaus Lenni Hämeenaho jatkaa Porissa kevääseen 2025 saakka

17-vuotias hyökkääjä Lenni Hämeenaho jatkaa Ässissä kolmivuotisella sopimuksella.Kuluvalla kaudella Porin Ässien U18- ja U20-joukkueissa kiekkoillut 17-vuotias hyökkääjä Lenni Hämeenaho jatkaa patapaidassa kevääseen 2025 saakka. Hämeenaho on parhaillaan mukana alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa, joka aloittaa Saksassa taipaleensa maailmanmestaruuskilpailuissa huomenna lauantaina.

Päättyneellä kaudella Hämeenaho iski Ässien U20-joukkueessa 42 runkosarjan ottelussa tehot 21+16=37, ja keväällä 2021 hyökkääjä valittiin U18 SM-sarjan parhaaksi hyökkääjäksi.

– Hämeenaho on yksi ikäluokkansa lahjakkaimmista pelaajista ja olemme tyytyväisiä, että saimme kiinnitettyä hänet pitkällä sopimukselle Ässiin. Hänellä on alkamassa ikäluokkansa MM-kisat Saksassa ja hän on varmasti monen NHL-tarkkailijan mielenkiinnon kohteena, vaikka hän ei ole vielä ensi kesänä varauskelpoinen.

– Mikäli hän onnistuu pysymään terveenä ja tekemään fysiikastaan itselleen vahvuuden, hänen kohdallaan ei ole lasikattoa, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

Vixi