Jääkiekko

Niclas Almarille kahden vuoden jatkosopimus

Niclas Almari, 24, on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen Rauman Lukon kanssa.Liigajoukkue Rauman Lukko tiedottaa verkkosivuillaan solmineensa kaksivuotisen jatkosopimuksen espoolähtöisen 24-vuotiaan puolustaja Niclas Almarin kanssa.

Päättyneellä kaudella Almari siirtyi Pohjois-Amerikasta helmikuussa Raumalla kiekkoilemaan. Alkukausi Almarilta meni AHL-joukkueen Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin riveissä 13 ottelua tehoin 1+1 ja ECHL:ssä Wheeling Nailersin riveissä 15 ottelua saalistaen ainoastaan kaksi syöttöpistettä.

Almari ehti pelaamaan päättyneellä kaudella Liigan runkosarjassa 15 ottelua, joissa tilastoihin merkittiin kakssi syöttöpistettä. Pudotuspelejä kertyi seitsemän ja ilman tehomerkintöjä.

− Viihdyn Lukossa todella hyvin. Peliaikaa ja vastuuta tuli viime kaudella hyvin ja niitä tulinkin hakemaan, Raumalla on monta hyvää puolustajaa saanut uutta nostetta uralle ja uskon, että pystyn itsekin kehittymään täällä, kommentoi Almari seuran tiedotteessa.

− Almari on luotettava, tunnollinen joukkuepelaaja, jolle joukkueen menestyminen on aina prioriteetti numero yksi. Häntä ei tarvitse piilotella missään pelitilanteessa. Hän on kyllä käyttökelpoinen kaikkiin rooleihin, kertoo Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt.

Almari on nuoresta iästä huolimatta ehtinyt jo edustamaan Liigassa Lahden Pelicansia ja HPK:ta, jossa hän voitti Suomen mestaruuden keväällä 2019.

Vixi