Jääkiekko

Nick Moutrey saapuu Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Kanadalaishyökkääjä Nick Moutreyn on solminut yksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa.

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen kanadalaishyökkääjä Nick Moutreyn kanssa. 26-vuotias Moutrey siirtyy Poriin AHL:stä Texas Starsin joukkueesta, jonka riveissä hyökkääjä kiekkoili viime kaudella 30 ottelua tehoin 3+2=5.

191-senttinen ja 94-kiloinen hyökkääjä on pelannut urallaan 283 AHL-ottelua ja hän on Columbus Blue Jacketsin 4. kierroksen varaus vuodelta 2013 varaustilaisuudesta.

– Joukkueemme on osoittanut olevansa työteliäs ja kiinteä ryhmä keväästä lähtien. Nick Moutrey on hyväluonteinen kaveri, jonka persoona ja työmoraali sopivat mainiosti joukkueeseemme. Hän on työteliäs pelaaja, joka liikkuu kokoonsa nähden hyvin. Suoraluisteluvoima, suoraviivaisuus ja maalille ajamiset ovat hänen vahvuuksiaan. Olemme tyytyväisiä, että saimme hänet joukkueeseemme.

– Nick on pelannut AHL:ssa puolustavassa roolissa ja on saanut paljon vastuuta alivoimalla ja tilanteissa, jossa on pitänyt puolustaa johtoa. Nick on iso, ulottuva ja vahva kaveri myös erikoistilanteisiin. Hänen tekniset taitonsa kuten syötöt ja vastaanotot ovat kunnossa, ja hän on vahva roikkumaan kiekossa, joten saamme lisää voimaa laitojen lähelle ja maalinedustalle, kommentoi Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula tiedotteessa.

– Olen erittäin innoissani tästä mahdollisuudesta ja haluan päästä auttamaan joukkuetta kaikin mahdollisin tavoin. Olen kuullut, että Pori on intohimoinen kiekkokaupunki ja Ässien kannattajat elävät joukkueen mukana suurella sydämellä.

– Pidän itseäni aggressiivisena voimahyökkääjänä, joka pelaa hyvin molempiin suuntiin. Haluan mennä ahtaisiin väleihin ja käyttää taitojani maalintekoon. Olen joukkuekaveri, johon voi luottaa kaikissa tilanteissa ja tuon johtajuutta sekä hyvää asennetta kaukaloon jokaisena päivänä, kommentoi Nick Moutrey tiedotteessa.

AnaGonda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *